Warme voorgerechten

 

€ / pers.

Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room / op Provençaalse wijze

9,00

Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten en kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus

11,00

Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, hoeveboter en panko - Nantuasaus

9,00
Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons) 9,50
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze 9,00

Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione -

fijn gesueerde groentjes

9,50
Noordzeepalletje van melkpladijs, zalm en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraandraadjes 9,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan 10,00
Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige Champagnesaus 9,00
Met Ricard geflambeerde scampi - licht currysausje - tomaten-concassé -  timbaaltje van wilde rijst en ananas 9,00
Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, pesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen 11,50
Halve kreeft "à la nage" - krokante groentenflenters - Amoricainesaus
17,00
   

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 5,00

* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + 10,00