Warme voorgerechten

 

per pers.

Koninginnehapje (vol-au-vent van kip in bouché) met luchtige hollandaise saus, slaatje met cruditeiten

€ 10,00

Kikkerbilletjes op tagliatelle; met lookboter, pesto en fijne tuinkruiden / in de room /

op Provençaalse wijze

€ 12,00

Korstig gebakken kalfszwezerikken - gewokte fijne groenten - kampernoelies - rivierkreeftjes - kreeftensaus

€ 14,50

Gebakken ganzelever - gekarameliseerde appelpartjes geflambeerd met calvados - gesueerde witloofchiffonade

€ 17,00

Lauwe salade van gerookte eendeborst - vers gebakken kwartel - walnotenvinaigrette

€ 14,00

Mandje van roze forelfilet met grijze garnalen - opgemonteerde blanke bieslooksaus

€ 13,00

Gegrilleerde zalmsuprème - kort roergebakken spinazie - bladerdeeggebakje, Dijonaisesaus met mosterdzaadjes

€ 12,00

Wit van griet - kruidencroustillade van oude kaas, boter en panko - Nantuasaus

€ 13,00

Noorse gestoomde zalmfilet - in boter gebakken slierasperges - broccoliroosjes - tomatenconcassé - Hollandse saus (seizoen)

€ 13,00

Op vel gebakken kabeljauwhaasje - geconcasseerde tomaatjes - broccoliroosjes -

romig sausje van rivierkreeften

€ 13,00

Gebakken filet van rogvleugel met een duxelle van shii-take - opgemonteerde paprikaboter

€ 13,00

Licht gegrilleerde staartvisfilet - krokante preilinten - graantjesmosterdsaus

€ 14,00

Gestoomde zeetongreepjes dugleré (met mosseltjes, grijze garnalen en champignons)

€ 14,00
Gegratineerd zeepannetje op Oostendse wijze € 12,00
Gepocheerde rolletjes van zeetong, Noorse zalm en spinazie - saffraanzabaglione - fijne gesueerde groentjes € 13,50
Noordzeepalletje van hondstongfilet, zalm, in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan
€ 13,00
Noordzeepalletje van tongfilet, chinookescalope, St.-Jacobsvrucht  en in look gebakken scampi - kort gewokte groentjes - Chablissausje met saffraan € 14,00

Taartje van pladijsfilet gevuld met soufflé van wilde zalm - luchtige champagnesaus

€ 13,00

Met Richard geflambeerde scampi - licht currysausje - geconfijte cassé, timbaaltje van wilde rijst en ananas

€ 12,50

Rivierpaling "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden) / Provençale / in het groen

€ 15,00
Op de teppanyaki gebakken St.-Jakobsvruchten - geconfijt witloof - geblust met Xérès-sherry azijn, crème van langoustienes € 15,00
Halve kreeft “à la nage” - krokante groentenflenters - Américainesaus € 18,00
   

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 5,00

* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + € 12,00