Prijzen voor rouwmaaltijden.

Wij bekommeren ons om alle praktische puntjes zodat de maaltijd in alle sereniteit kan verlopen

met diep respect voor de rouw van de familie

 

per stuk

Aperitieven > 1 drink per persoon (bieren, frisdranken, ... inbegrepen)

Witte Martini / Sherry dry / Porto / Fruitsap

 

Broodmaaltijd aan 12,00 euro per persoon

Grote gesloten sandwiches, verse boter

Assortiment van kaas, ham en américain préparé (onbeperkt)

Koffie of thee naar believen

 

Supplementen

Roomsoepje met z'n garnituur (vooraf - naar believen)

Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...)

Assortiment van piccolo's en graanbroodjes (wit en bruin)

Variatie van boterkoeken

Assortiment van salami, Ardeense ham, gebraad, paté, krabsla, augurken, zilveruitjes,

mosterd, confituur 

Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met koffie of thee

 

€ 3,50

 

€ 12,00

 

 

 

 

 

€ 3,00

€ 2,00

€ 2,00

€ 3,00

€ 3,00

 

€ 5,00

Warme maaltijden:

hoofdgerechten worden gereserveerd met een ruim assortiment van 3 warme bijpassende

plukverse seizoengroenten en een aardappelbereiding naar keuze.

Nabediening van vlees, groenten en aardappelen.

 

per pers.

Menu 1 aan € 22,00 per pers.

Roomsoepje met z'n garnituur

Hoofdschotel > keuze tussen:

Varkensgebraad "Gambrinus" (saus met gebakken champignons, speklardons en geglaceerde zilveruitjes) / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus

Het varkensgebraad kan vervangen worden door gelardeerd gebraad (met spek doorstoken), Ardeens gebraad (gepekeld en licht gerookt), Dyonnaisegebraad (met mosterd gemarineerd), Orloffgebraad (met kaas en hesp), duivelsgebraad (lichtjes pikant), lentegebraad ( met groene kruiden), zomergebraad ( met zongedroogde tomaten), keizersgebraad (gemarineerd), Bombay grillgebraad (licht zoete marinade), Bougondisch gebraad (gekruid feestgebraad), Bretoens gebraad (met looktintje), dragongebraad, Duits gebraad (grillgebraad)

Gebraiseerde nootham met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus

Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart  met  Koffie of thee

 

€ 22,00

Menu 2 aan € 22,00 per pers.

Roomsoepje met z'n garnituur

Hoofdschotelkeuze tussen

Gebraiseerd melkvarkensboutje (gepekeld en licht gerookt) met rodenbachsaus / "Gambrinus" / "Archiduc" / Portosaus / Bordelaisesaus

Gemarineerde kalkoenborst met sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / Bordelaisesaus

Kalkoenborst met dragonsaus / "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / currysaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus / choronsaus (de kalkoenborst kan vervangen worden door kalkoenborst gastronôme

Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met Koffie of thee

 

€ 22,00 

 

Menu 3 aan € 23,00 per pers.

Roomsoepje met z'n garnituur

Hoofdschotelkeuze tussen

Varkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus

Het varkenshaasje kan vervangen worden door varkenshaasje gastronôme (gepekeld en licht gerookt met houtvuursmaak) of door melkvarkenshaasje

Melkvarkenshaasje "Gambrinus" / Portosaus / "Archiduc" / roze pepersaus / Bordelaisesaus / streekbiersaus

Waterzooi op Gentse wijze (gepocheerde hoevekip op gestoofde julienne van wortele, prei en selder en een romige velouté)

Mechelse koekoek (hoevekip) in sinaasappelsaus geparfumeerd met Grand-Marnier / zoetzuur met frambozenbier

Rundsgebraad van het witblauwe ras met Châteaubriandsaus / Portosaus / Bordelaisesaus / Béarnaisesaus (+ 1 euro)

Notenpralinétaart of biscuit met vers fruit of fruittaart met Koffie of thee

 

€ 23,00