Koude voorgerechten

 

per pers.

Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette -

fantasie van meloen, kiwi en peer

€ 10,50

Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers en kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette

€ 12,00

Tiara van zalm gemarineerd in grof zeezout en dille met roze peper en appelbrunoise -carpaccio van Sint-Jakobsvruchten in limoendressing met basilicum olijfolie en koriander

€ 13,50

Creatie van tongfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen - fris slaatje met cruditeitenmandje - schaaldierensausje

€ 12,00

Paupiette van opgerolde zeetong en gerookte zalm - gemengd fris slaatje - garnalencocktailsaus - warme toast

€ 12,00

Rundscarpaccio van ‘filet pur’ - chips van seranoham - sesamzaadjes - pesto - parmezaankrullen - balsamicosiroop - slaatje met geroosterde nootjes en pijnboompitten

€ 12,00

Neptunusbord, gemengd fris slaatje - cruditeiten - klassieke cocktailsaus

(zalm, trostomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet, zonnevis, gerookte heilbot, - zalm, -sprotfilet, -makreel, gevuld eitje, cruditeiten,...)

€ 14,00

Neptunusbord "gastronomique" - gemengd fris slaatje - cruditeiten - kreeftencocktailsaus

(trostomaat met grijze garnalen, krabsla, tongrolletje met zalm en spinazie, langoustines, gamba's, schaaldierenterrine van kreeft, rivierkreeftje, gerookte heilbot, -zalm, - sprotfilet, gerookte forelfilet, gevuld eitje, cruditeiten, gemengde sla,...)

€ 17,00

Halve kreeft "belle vue" (per 2 pers.)

€ 17,50

Gastronomisch bord met rijke voorgerechten (langoustines, gamba's, oester, gerookte eendenborst, Handsaeme Foie Gras, ...)

€ 16,50

Trio van gastronomische voorgerechtjes met z'n garnituur, een verrassing van de chef

€ 15,00
   

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > +€ 5,00

* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + € 12,00