Koude voorgerechten

 

€ / pers.

Gerookte Parmaham - komkommermandje met cruditeiten en vinaigrette -

fantasie van meloen, kiwi en peer

8,50
Kroonjuweel van Noorse en gerookte zalm - mesclunsalade met meloenknikkers - kerstomaatjes - tomatenbalsamicokruidenvinaigrette 9,00

Creatie van tongscharfilet, zalm, krab en trostomaat met grijze garnalen en vissla - fris slaatje met cruditeiten - schaaldierensausje

9,00

Neptunusbord - Gemengd fris slaatje - cocktailsaus 

(zalm, tomaat met vissla en grijze garnalen, krabsla, tongscharfilet,

gerookte heilbot, - zalm, -sprotfilet, -makreel, gevuld eitje, cruditeiten, ...)

11,50

Neptunusbord "gastronomique" - slaatje - kreeftencocktailsaus

(tomaat met grijze garnalen, rolletje van tong, zalm en spinazie, langoustines, gamba's, chinookescalope, krabsla, schaaldierenterrine, rivierkreeftje, pandalus,

gerookte heilbot, -zalm, -sprotfilet, -forelfilet, gevuld eitje en cruditeiten)

14,00

Gastronomisch bord met rijke voorgerechten (langoustines, gamba's, oesters, gerookte eendenborst, ganzenleverpastei, kaviaar, ...)

15,00
   

* Indien voorgerecht als hoofdgerecht genomen wordt > + € 5,00

* Indien de kreeftengerechten als hoofdgerecht genomen wordt > + € 10,00