Koude schotels & Buffetten

  € / pers.

Koude vleesschotel met groenten, aardappelen en sausjes (allerlei vleessoorten zoals op het koud buffet)

12,00

Koude visschotel I: (zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)

16,50

Koude visschotel II: (zie koude voorgerechten > Neptunusbord "gastronomique", maar als hoofdschotel)

19,00
Koude vis- en vleesschotel met sla, cruditeiten, aardappelen en sausjes 15,00
Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, grijze garnalen, pandalus, scampi, ...) 28,00
Visfondue of visgourmet* "ALL-IN" met warme vissausjes

o.a: lotte, scampi, zalm, tong, pangasiusfilet, St. Jakobsvrucht slaatjes, cruditeiten, sausjes en aardappelfrietjes

16,00

Koud vis- en vleesbuffet

  € / pers.

 

Tomaat met grijze garnalen / tongscharfilet / visterrine / krabcocktail / Noorse zalm / scampi / pandalus / rivierkreeftjes / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / ...

 

Varkensrug / rundsgebraad / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham  / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon          

 

Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ...

 

23,00

Gastronomisch Luxe koud buffet

  € / pers.

 

Halve kreeft / tomaat met grijze garnalen / rolletje van tong, spinazie en zalm / langoustines / avocado met krabcocktail / chinook / Sint-Jakobsterrine / rivierkreeftjes / gerookte forel / - heilbot / - zalm / - paling / - sprotjes / ...

 

Varkenshaasje / rundsfiletpure / kalfsrug / parelhoenpilon / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham / gerookte eendenborst / ... 

 

Slaatjes / verse cruditeiten / Creoolse rijst / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausjes / broodjes / boter, ...

 

36,00