Koude schotels & Buffetten.

 

per pers.

Koude vleesschotel (soorten zoals op het koud buffet)

met groenten, aardappelen en sausjes

€ 12,50

Koude visschotel I:                  met groenten, aardappelen en sausjes

(zie koude voorgerechten > Neptunusbord, maar als hoofdschotel)

€ 19,00

Koude visschotel II:                 met groenten, aardappelen en sausjes

(zie koude voorgerechten > Neptunusbord "gastronomique", maar als hoofdschotel)

€ 22,00
Koude vis- en vleesschotel met sla-mix, cruditeiten, aardappelen en sausje € 18,00

Fruits de mer (halve kreeft, rivierkreeftjes, langoustines, gamba's, oesters, kreukels, garnalen, pandalus, ...)

€ 30,00
Koud vis- en vleesbuffet > min. 6 personen

 

Tomaat met grijze garnalen / zonnevisfilet / visterrine / gerookte heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes, - makreel / Noorse zalm “en belle vue” / krabcocktail / pandalus / rivierkreeftjes / ...

 

Varkensrug / tussenrib / natuurhamrol met asperges / gerookte Parmaham  / gerookte eendenborst / gemarineerde kalkoenborst / kippenpilon / ...

 

Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes / vinaigrette aardappelen / sausen / broodjes / boter, ...

 

€ 26,00
Gastronomisch luxe koud buffet

Kreeft / Tomaat met grijze garnalen / tongrolletje met spinazie en zalm / avocado met krabcocktail / Noorse zalm "en belle vue" /Sint-Jakobsterrine / langoustines / gamba's / rivierkreeftjes / pandalus / gerookte forel, - heilbot, - zalm, - paling, - sprotjes / gerookte eendenborst, ...

Verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) / Creoolse rijst / fijne boontjes / broccoli / bloemkool "Vincent" / gevulde eitjes - vinaigrette aardappelen - sausen - broodjes - boter, ...

€ 38,00

Warme Buffetten

 

per pers.
Warm buffet I:
Orloffgebraad - Konijn op grootmoeders wijze - Rundstong in madeirasaus
(andere keuzes: Haantjes in de rode wijn - kalkoen Osso bucco - giros - ...)
warm trio van plukverse aangepaste seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
€ 19,50
Warm buffet II:
Gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet- Nieuw-Zeelandse lamskoteletjes
Archiducsaus & Châteaubriandsaus
warm trio van plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 3 bijpassende aardappelbereidingen
€ 19,00
Warm buffet III:
Rundsentrecôte - gebraiseerd melkvarkensboutje - gebakken lamsribbetjes - kalkoenborst gastronôme
warm assortiment  van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus
Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
€ 21,00
Warm buffet IV:
Gepocheerde Noordse zalm - Gebakken melkpladijsfilet
Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus
Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst
Rundsentrecôte - gebraiseerde nootham - gemarineerde kalkoenborstfilet - gebakken lamsribbetjes
Archiducsaus, Châteaubriandsaus en béarnaisesaus
warm assortiment  van 5 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen
€ 26,00

noot

Aan de hand van de brochure kunt u alle gerechten vervangen (door andere gerechten van dezelfde prijsklasse) of een gerecht erbij nemen (mits een meerprijs van 2,00 €)

  • In geval het warm buffet I, II en III niet wordt voorafgegaan door een soep of voorgerecht: +5%
  • In geval het warm buffet wordt voorafgegaan door een voorgerecht + soep naar keuze: -10%
  • In geval er minder dan 80 personen zijn: +10%
  • In geval er minder dan 40 personen zijn: +20%

Gastronomisch luxe warm buffet:
Gebakken zeetong - gepocheerde chinook - geflambeerde scampi - mosselen
kikkerbilletjes "Notredame" (roomsaus met look, paprikapesto en tuinkruiden)
Chablissausje met saffraandraadjes - rivierkreeftensaus
Kort gewokte fijne groentjes (prei, wortel, knolselder) - verse deegwaren - rijst
melkvarkenskroontje - Côte à l'os - eendeborstfilet - lamszadel - melkkalfskroontje
warm assortiment  van 6 plukverse seizoensgroenten van eigen bodem
Ganzeleverroomsaus en Châteaubriandsaus
Assortiment van 4 bijpassende aardappelbereidingen

 

€ 29,00

Combinatie koud en warm buffet:

Prijs koud buffet naar keuze (-30%) + prijs warm buffet naar keuze (-25%)

vb.: Koud buffet I >  (26,00€ - 30% = 18,20€)  

       +  warm buffet IV > (26,00€ - 25% = 19,50€) = 37,70€

 

Barbecues

 

per pers.
Barbecue I:
Gemarineerde kippenpillon - barbecueworst - gebraiseerde nootham - gemengde vleesbrochet
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter
€ 16,00
Barbecue II:

Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet

verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes -  aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter

€ 17,50
Barbecue III:
Côte à l'os - Lamscotelet in thijmmarinade - chipolata - speenvarken met Provençaalse kruiden - gemarineerde parelhoenbillen
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes -  aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter
Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus
€ 19,50
Vis- en vleesbarbecue:
Noordse zalm en zeebaars met fijne groentjes en tomatenbrunoise in zilverhemdje.
Lamscotelet in thijmmarinade - gemarineerde kippenpillon - chipolata - gebraiseerd speenvarkenshammetje - gemengde vleesbrochet
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes -  aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter
Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus
€ 25,00
Gastronomische vis- en vleesbarbecue:
Speetje van scampi - Noordzeevis in papilotte - gerookte makreel “Provençale” - lotte op Ardense wijze
Côte à l’Os - eendeborst - lamsfilet - chipolata - melkkalfskroontje - speenvarkenshaasje met Provençaalse kruiden
verse cruditeiten (tomaten-, komkommer-, knolselder-, wortel-, gemengde sla, ...) - Creoolse rijst - bloemkool "Vincent" - broccoli - fijne boontjes -  aardappelen in de schil - vinaigretteaardappelen - lookboter - sausen - broodjes - boter
Provençaalse saus - Archiduc- of béarnaisesaus - Châteaubriandsaus
€ 32,00